Skype Blogger LinkedIn Twitter Google+
paqqa.nl

Online adverteren

Hogere conversie en meer kwalitatieve bezoekers met online campagnes

Veel bezoekers op uw website is belangrijk. Maar nog belangrijker is dat die bezoekers de juiste bezoekers zijn: kwalitatieve bezoekers; bezoekers die bij u aankopen doen, lid worden, bijdragen leveren, of welke doelen u ook maar voor ogen heeft met uw website. Website optimalisatie is één van de manieren om meer kwalitatieve bezoekers te krijgen.

Maar wat nou als niemand uw site nog kent?

Zeker wanneer een website nog geen grote bekendheid heeft, bijvoorbeeld omdat hij net gelanceerd is, kan het aantal bezoekers soms behoorlijk tegenvallen. Een betaalde advertentiecampagne kan dan helpen om naamsbekendheid te creëren en nieuwe bezoekers naar uw website te lokken.

Online advertentie mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om online te adverteren. Denk bijvoorbeeld aan advertentie-banners op andere websites. Of door het verspreiden van zogenaamde virals. Maar ook email-campagnes worden vaak ingezet.
De meestgebruikte online reclame methode is echter het adverteren in zoekmachines (meestal Google) en via het Google AdWords-netwerk.

Dit zoekmachine adverteren (SEA: Search Engine Advertising) kan een prima manier zijn om snel kwalitatieve bezoekers naar uw website te lokken. Om een succesvolle SEA-campagne op te zetten moet goed nagedacht worden over budgetten, advertentieteksten, zoekwoorden, doelgroepen, landingspagina's enzovoorts. Bovendien moet gemeten worden of de geïnvesteerde euro's ook voldoende rendement opleveren.

Ik kan uw online campagnes opzetten en de resultaten analyseren, beheren en rapporteren.

Meer weten? Neem dan contact met mij op.