Skype Blogger LinkedIn Twitter Google+
paqqa.nl

SEO en website optimalisatie

Hoe uw klanten u beter zullen vinden...


Wist u dat gemiddeld circa 85% van alle nieuwe bezoekers aan een website via een zoekmachine naar die website wordt geleid? En dat de bovenste 3 á 5 zoekresultaten van een zoekmachine samen meer dan 80% van alle 'clicks' krijgen?

De positie van een website in de resultatenlijst van zoekmachines bepaalt dus voor een belangrijk deel of die website gevonden wordt door klanten. Als u door uw potentiële klanten gevonden wilt worden is een hoge positie in de zoekresultaten van zoekmachines daarom van groot belang.

Een mooie website is geen garantie voor bezoekers

Een website moet aan een flink aantal inhoudelijke en zeker ook technische eisen voldoen om door zoekende klanten gevonden te worden en door zoekmachines op een goede positie en op een juiste manier te worden weergegeven. Vooral dáár schieten veel websites te kort. Bij veel websites is er tijdens de bouw en exploitatie onvoldoende aandacht voor website optimalisatie en zoekmachineoptimalisatie (SEO) met als gevolg slechte vindbaarheid en tegenvallende resultaten.

Ik optimaliseer websites waardoor ze beter gaan presteren

Zo controleer ik voor uw websites of ze voldoen aan de technische eisen (titles, descriptions, gebruik van headers, links, foto's, linkteksten enzovoorts), maar zeker ook naar de inhoud. De teksten dus. Zitten er voldoende en relevante keywords in de teksten en staan ze op de juiste plaats? Is er een logische structuur in uw website aanwezig? Er zijn vele tientallen punten waarop een website kan worden verbeterd zodat hij beter gaat presteren en hoger in Google en andere zoekmachines kan verschijnen.

Met een SEO QuickScan kan ik de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rijtje zetten. 
Wilt u uitgebreidere SEO-optimalisatie? Tegen een scherp tarief bied ik een maandelijkse SOE-optimalisatie aan zodat uw websites continu gevolgd en bijgestuurd worden.

Meer weten? Neem dan contact met mij op.