Paqqa
Programmeur voor het MKB

Web-applicaties

Van online formulieren tot boekingssystemen, webwinkels en andere interactieve toepassingen

voorbeeld responsive weergave Webapplicaties zijn er in alle soorten en maten. We kennen allemaal Facebook en Twitter, maar ook de Visplanner is een voorbeeld van een webapplicatie. Kort gezegd: een webapplicatie is een een website die meer doet dan alleen maar statische internetpagina's weergeven. Er is meestal interactie mogelijk met de bezoeker van de website, bijvoorbeeld in de vorm van een online invulformulier of contactformulier, het bestellen van producten in een webwinkel, of het voeren van een administratieve taak.

Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties voor het MKB.

Software voor webwinkels en online verhuur

voorbeeld webformulierOok voor het bouwen en onderhouden van online verhuursystemen en webwinkels kunt u bij mij terecht.
Wanneer u een begin wilt maken met online verkoop is er veel keus in standaard webwinkel-software. Maar u kunt een webwinkel natuurlijk ook voor uw specifieke situatie op maat laten bouwen. Vaak is dat laatste een goede optie omdat u dan precies díe functionaliteit krijgt die voor ú van belang is. U kunt bij mij terecht voor volledige database-gestuurde webshop applicaties, uiteraard met een eenvoudig te gebruiken CMS om zelf het beheer van de webwinkel te voeren. Bekijk de specificaties van de door mij ontwikkelde webshop.

API's

Wanneer u zelf een API wilt laten programmeren om daarmee anderen toegang te geven tot bijvoorbeeld uw database-gegevens, kunt u ook bij mij terecht. Ik ben programmeur van API's en kan uw website en database toegankelijk maken voor andere websites en (mobiele) apps.

Meer weten? Neem dan contact met mij op.