Skype Blogger LinkedIn Twitter

Paul van Eck - Programmeur voor het MKB

Web-applicaties

Van online formulieren tot boekingssystemen, webwinkels en andere interactieve toepassingen

voorbeeld responsive weergave Webapplicaties zijn er in alle soorten en maten. We kennen allemaal Facebook en Twitter, maar ook de Visplanner is een voorbeeld van een applicatie. Kort gezegd is een web applicatie een (deel van) een website die meer doet dan alleen maar statische internet pagina's weergeven. Er is meestal interactie mogeljk met de bezoeker van de website, bijvoorbeeld in de vorm van een online invulformulier of contactformulier, het bestellen van producten in een webwinkel, of het boeken van een vakantie of vlucht.

Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties voor het MKB.

Software voor webwinkels en online verhuur

voorbeeld webformulierOok voor het bouwen en onderhouden van online verhuursystemen en webwinkels kunt u bij mij terecht.
Wanneer u een begin wilt maken met online verkoop is er veel keus in standaard webwinkel-software. Maar u kunt een webwinkel natuurlijk ook voor uw specifieke situatie op maat laten bouwen. Vaak is dat laatste een goede optie omdat u dan precies die functionaliteit krijgt die voor ú van belang is. U kunt bij mij terecht voor volledige database-gestuurde webshop applicaties, uiteraard met een eenvoudig te gebruiken CMS om zelf het beheer van de webwinkel te voeren. Bekijk de specificaties van de door mij ontwikkelde webshop.

iDEAL installatie voor uw webshop

Wilt u uw webshop uitbreiden met iDEAL? Ik kan iDEAL installeren in uw Virtuemart (versies 1.x.x én 2.0.x), Magenta of andere webshop.

API's en sociale media integratie

Heeft u een website en wilt u die koppelen aan uw Twitter, Facebook of ander social media account? Door gebruik te maken van de API van een social media website kunt u binnen uw eigen website knoppen opnemen waarmee bezoekers uw pagina's kunnen 'liken', Tweeten of beoordelen. Het installeren van social media knoppen op uw website kan ik u uit handen nemen.

Ook het installeren van Google Maps in uw website regel ik graag voor u.

Wanneer u zelf een API wilt laten programmeren om daarmee anderen toegang te geven tot bijvoorbeeld uw database-gegevens, kunt u ook bij mij terecht. Ik ben programmeur van API's en kan uw website en database toegankelijk maken voor andere websites en (mobiele) apps.

Meer weten? Neem dan contact met mij op.