Paqqa
Programmeur voor het MKB

Websites

Standaardoplossing of maatwerk?

collage screenshots Er zijn heel wat standaard oplossingen om snel een professionele website te maken. En ook voor web-applicaties hoeft niet altijd het wiel te worden uitgevonden. Een voordeel van een standaard oplossing is dat hij meestal snel en goedkoop in te zetten is en een website soms al binnen enkele dagen online kan zijn.

In een aantal gevallen is een standaardoplossing echter niet voldoende en is er behoefte aan maatwerk. Bijvoorbeeld wanneer u functionaliteit vraagt die niet beschikbaar is in een standaardpakket. Met een maatwerk website of web-applicatie krijgt u precies de functionaliteit die u wilt, helemaal toegespitst op uw specifieke situatie.

 

Bij het ontwerp en de realisatie van een website wordt rekening gehouden met geldende webstandaarden zodat websites op alle apparaten (pc's, mobiele telefoons, tablets etc.) zo goed mogelijk worden weergegeven. Uiteraard staan goede vindbaarheid in zoekmachines en goed werkende functionaliteit aan de basis van elk project.

Ik verzorg zowel implementatie van standaard pakketten zoals Wordpress of Joomla als de ontwikkeling van maatwerk websites. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor reparatie of aanpassing van bestaande websites.

Meer weten? Neem dan contact met mij op.