Skype Blogger LinkedIn Twitter

Paul van Eck - Programmeur voor het MKB

Websites

Standaardoplossing of maatwerk?

collage screenshots Er zijn aardig wat standaard oplossingen om snel een professionele website te maken. En ook voor web-applicaties hoeft niet altijd het wiel te worden uitgevonden. Een voordeel van een standaard oplossing is dat hij meestal snel en goedkoop in te zetten is en een website soms al binnen enkele dagen online kan zijn.

In een aantal gevallen is een standaardoplossing echter niet voldoende en is er behoefte aan maatwerk. Bijvoorbeeld wanneer u functionaliteit vraagt die niet beschikbaar is in een standaardpakket. Met een maatwerk website of applicatie krijgt u precies de functionaliteit die u wilt, helemaal toegespitst op uw specifieke situatie.

 

Bij het ontwerp en de produktie van een website wordt rekening gehouden met geldende webstandaarden zodat websites op zoveel mogelijk apparaten (pc's, mobiele telefoons, tablets etc.) goed worden weergegeven. Uiteraard staan goede vindbaarheid in zoekmachines en goed werkende functionaliteit aan de basis van elk project.

Op mijn blogspot kunt u onder andere enkele case studies lezen..

Ik verzorg zowel implementatie van standaard pakketten als de ontwikkeling van maatwerk websites. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor reparatie of aanpassing van bestaande websites.

Meer weten? Neem dan contact met mij op.