Skype Blogger LinkedIn Twitter Google+
paqqa.nl

Portfolio

Enkele voorbeelden van websites en applicaties die de afgelopen periode door mij zijn gerealiseerd:

VaccinatiesOpReis.nl

VaccinatiesOpReis.nl is een zeer uitgebreide webapplicatie, gekoppeld aan een website.
Via de website kunnen mensen online een afspraak maken voor een reisvaccinatie op één van de vestigingen in het land. Achter de schermen bevindt zich een complexe en uitgebreide webapplicatie die de volledige afhandeling van de afspraken mogelijk maakt. Inclusief automatische email, financiële transacties, communicatie met applicaties van derden (API's), personeelsplanningen enzovoorts.

Bekijk de website

animalsort.com

Animalsort.com is een online database van diersoorten. De komende tijd zal opdrachtgever deze website gaan vullen met uitgebreide informatie (tekstueel, foto's en video's) van zeer veel diersoorten, onderverdeeld in diergroepen (families).
Ook voor deze website is een uitgebreide 'back-end' gebouwd waarmee de websitebeheerder complete controle over de website heeft. Dat betekent dus systemen voor de registratie van diersoorten, voor de registratie van mede-beheerders, voor het beheren/wijzigen en toevoegen van webpagina's, enzovoorts. 

Bekijk de website

HomeFourteen.nl

HomeFourteen.nl is een webshop voor de verkoop van brocante en antieke producen. De techniek achter deze webshop is volledig door Paqqa gebouwd, waardoor maatwerk in vormgeving en functionaliteit goed mogelijk werd.
Uiteraard is de techniek achter deze webshop voorzien van alle functionaliteit die nodig is om een webshop te beheren, inclusief natuurlijk betaalmogelijkheden via iDeal, PayPal en MisterCash, automatische orderbevestigingen, automatische facturen en pakbonnen, automatisch voorraadbeheer, onbeperkt toevoegen van producten en verkoopcategorieën, en nog veel meer.

Bekijk de website

Badkamerie.nl

Badkamerie.nl is een complete webapplicatie, in opdracht gemaakt. Een uitgebreid beheersysteem (backend) en slimme functionaliteiten maken dit een project waar ik met veel plezier aan gewerkt heb. De grafische vormgeving is extern ontworpen en vervolgens ook door mij geïmplementeerd. 

Bekijk de website

Acteursspot

Acteursspot is een 'Facebook' voor zowel professionele als amateur acteurs. Op deze meertalige website kunnen acteurs een profiel aanmaken. Ook producenten kunnen een account aanmaken en vervolgens kunnen die middels een slimme zoekfunctie acteurs en actrices selecteren voor hun producties.

De website beschikt over een uitgebreid beheersysteem, diverse betaal-opties, foto- en video-uploads, enzovoorts. Uiteraard is ook deze website weer volledig responsive gebouwd.

Bekijk acteursspot.nl

De Walvis

Voor een keten van auto-wasstraten mocht ik een uitgebreid softwarepakket ontwikkelen bestaande uit een webshop, diverse beheer-tools en software voor de aangesloten wasstraten.

Via de webshop verkoopt De Walvis auto-wasbeurten, maar ook abonnementen en pre-paid passen. Consumenten ontvangen na aankoop een unieke en persoonlijke QR-code. Op vertoon van deze QR-code kan hun aangeschafte product bij één van de aangesloten wasstraten worden verzilverd.

Een uniek concept in Nederland. Volledig door mij gerealiseerd.

Lees meer over dit project in de case study.

Bekijk De Walvis

Gebrema Weesp

Gebrema Weesp is een producent en handelsonderneming op het gebied van bevestigingsmaterialen. De bestaande website voldeed niet aan de eisen van snelheid en betrouwbaarheid. Bovendien was uitbreiding en aanpassing van de website omslachtig en duur geworden.

Voor Gebrema Weesp is een nieuwe website ontwikkeld die grafisch vrijwel niet afwijkt van de oorspronkelijke website, maar die qua achterliggende techniek volledig is vernieuwd. Daarmee is de basis gelegd voor toekomstige uitbreidingen én zullen de prestaties van de website flink verbeteren.

Bezoek de site

daviswebshop.nl

Daviswebshop.nl verkoopt haar producten ook via een complete maatwerk webshop. Inclusief automatische facturen, pakbonnen, iDeal en MisterCash integratie, PayPal, en nog veel meer.

Ook deze webshop is volledig 'responsive' gebouwd en voldoet daarmee aan alle eisen voor een prima presentatie in Google zoekresultaten.

Bekijk deze webshop

Bovenstaande is slechts een selectie uit door mij gerealiseerde projecten.Sinds 2011 zijn er nog veel meer websites en applicaties tot stand gekomen zoals warmteklacht.nl, miniBits.eu, warmtegroep.nl, mtboosterhout.nl, fluorYellow.com, enzovoorts. 
Neem contact met mij op wanneer u vragen heeft over deze of andere door mij gerealiseerde opdrachten.