Paqqa
Programmeur voor het MKB

Websitebeheer voor een vast bedrag per maand

Heeft u een website maar vindt u het lastig om deze up-to-date te houden? Of heeft u simpelweg te weinig tijd om aan uw website te werken? Dan loopt u het risico dat uw website veroudert en vatbaarder wordt om gehackt te worden, en u minder snel gevonden gaat worden bij Google.

Door het uitbesteden van het websitebeheer kunt u website-problemen voorkomen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de technische aspecten.

Ik ben Paul van Eck, programmeur. Ik bouw en beheer zakelijke websites. Dat doe ik al sinds 2011.

Voor een vast bedrag per maand wordt uw website door mij up-to-date gehouden.

Denk daarbij aan het op verzoek aanpassen van de content (inhoud van pagina's), het regelmatig bijwerken of updaten van plugins bij CMS systemen zoals Wordpress of Joomla, het beveiligen van uw website, het maken van back-ups, enzovoort.

Ook zal ik het aangeven als ik denk dat uw website aangepast kan worden om bijvoorbeeld de vindbaarheid van uw website in Google zoekresultaten te verbeteren (SEO).

Wat zijn de kosten van websitebeheer?

Standaard website beheer is al mogelijk voor een vast bedrag van 79,- per maand (exclusief BTW).

Voorwaarden voor websitebeheer door Paul van Eck

Of uw website in aanmerking komt voor websitebeheer hangt van een aantal factoren af. De meeste websites zullen voldoen, maar er zijn uitzonderingen. Denk bijvoorbeeld aan zeer complexe websites met veel afwijkende functionaliteiten. Samen zullen we dus altijd eerst bepalen of uw website geschikt is voor website beheer. Uiteraard zijn er geen kosten indien het beheer niet mogelijk blijkt.

Een abonnement voor standaard websitebeheer geldt voor minimaal 3 maanden. De wederzijdse opzegtermijn is 1 maand. U ontvangt maandelijks een factuur voor de abonnementskosten, die u vervolgens met iDeal of via een bankoverschrijving kunt voldoen.

Voor alle werkzaamheden gelden de algemene voorwaarden.

Daarnaast geldt voor het standaard websitebeheer dat de werkzaamheden per maand gemaximaliseerd zijn op 2 uren. Worden er door u werkzaamheden verlangd die meer tijd in beslag nemen dan wordt tevoren met u overlegd over de meerkosten.


Interesse in websitebeheer door Paul van Eck?

Neem dan contact op via websitebeheer@paqqa.nl of bel 06-41 888 895. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.