Paqqa
Programmeur voor het MKB

Paul van Eck

Paqqa is Paul van Eck

Webdeveloper / programmeur van websites en webapplicaties

Sinds 2011 realiseer ik websites, webwinkels, online verhuursystemen, administratieve software en nog veel meer voor zakelijke opdrachtgevers in het MKB. Daarvóór ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest als inkoper voor diverse organisaties én heb ik een carrière in de retail achter de rug.

De in het bedrijfsleven en de retail opgedane evaring maakt dat ik mijn internet-diensten prima kan afstemmen op de wensen van ondernemers, van u dus. Ik spreek uw taal en ik begrijp de bedrijfsprocessen. 
Een groeiend aantal vaste opdrachtgevers en hun positieve feedback op door mij gerealiseerde projecten is het resultaat, en daar ben ik trots op.

Technische vaardigheden

Potentiële opdrachtgevers willen vaak (terecht) weten wat ik technisch gezien in mijn mars heb. Hier een beknopt overzicht van wat ik als programmeur en webdeveloper te bieden heb:
HTML, CSS, Bootstrap, PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, API's, jSon, backend development in PHP, frontend development in HTML, JavaScript en jQuery. Bouw van database gestuurde dynamische websites en webapplicaties. Importeren, genereren en exporteren van XML-bestanden, PDF documenten, spreadsheets. Inlogsystemen, reserveringssystemen, bedrijfsautomatisering, etc.
U kunt bij mij terecht voor de volledige ontwikkeling van A tot Z van webapplicaties en bedrijfswebsites.

Neemt u gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een offerte.