Paqqa
Programmeur voor het MKB

Gratis activiteiten-timer

Karten met je vrienden? Sportdag op school? Vrijgezellenfeestje met wedstrijd zaklopen?? Productieproces of handelingen timen? Veel evenementen en activiteiten wil je graag timen om te zien wie de snelste is. Met deze gratis activiteitentimer kan je eenvoudig op je pc of laptop de tijd registreren.

Hoe het werkt?

Paqqa houdt van simpel: Je vult eenvoudig de naam van de speler in, en met de spatiebalk start en stop je de tijd. Automatisch worden de scores in een lijst je gezet dat je met een klik kunt sorteren op naam of op tijd.

De timer werkt ook als er geen internet is

De gratis activiteitentimer werkt altijd. Een internetverbinding is dus niet nodig. Dat is wel zo handig.

Downloaden en installeren

Download het zip-bestand en pak het uit op je computer of tablet: gratis_activiteitentimer.zip

Open vervolgens de pagina index.htm, en je kunt gelijk van start!

Let op:

Deze activiteitentimer bewaart de gegevens niet. Zodra je de pagina afsluit worden de scores verwijderd. Hou daar rekening mee.

Deze activiteitentimer mag je gratis gebruiken. je mag hem ook kopiëren als je dat wil. Of je past hem aan naar je eigen wensen.
Uiteraard ben ik niet verantwoordelijk voor wat je ermee doet. Ook geef ik geen garantie dat het altijd werkt.

Hulp nodig?

Wil je hulp bij de installatie van dit programma of heb je andere zaken waar ik je bij kan helpen? Neem dan contact met mij op. 
Natuurlijk kan ik je ook van alles vertellen over het maken van dynamisch websites en SEO. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven.